Horrorclowns vallen twee fietsers in Vlissingen lastig

- Advertentie -

VLISSINGEN – Gisteravond zijn twee fietsers lastiggevallen door twee horrorclowns. Dit gebeurde ter hoogte van het Baskensburgplein in Vlissingen.

Een 18-jarige jongen uit Oost-Souburg werd samen met een vrouw die voor hem fietste lastiggevallen door twee horrorclowns. De twee clowns liepen achter de twee fietsers aan en maakten ze bang. Het voorval gebeurde rond 21.30 uur nabij het Baskensburgplein.

- Advertentie -

Volgens de getuigen liep een van de clowns met een mes, of dit een echt mes was is niet duidelijk. De andere clown zou een hamer bij zich hebben gehad.

Politiewoordvoerder Alwin Don laat weten dat één persoon een melding heeft gedaan. De twee horrorclowns zijn volgens de politie uit de bossen gesprongen en hebben de 18-jarige Souburger de stuipen op het lijf gejaagd. “We hebben gezocht in de buurt maar konden niets meer vinden. Er is niemand bedreigd”, aldus de politie.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer oefent realistisch ‘Technische Hulpverlening’
Volgend artikelFietser gewond bij val op Boulevard
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.