Horrorclowns vallen twee fietsers in Vlissingen lastig

VLISSINGEN – Gisteravond zijn twee fietsers lastiggevallen door twee horrorclowns. Dit gebeurde ter hoogte van het Baskensburgplein in Vlissingen.

Een 18-jarige jongen uit Oost-Souburg werd samen met een vrouw die voor hem fietste lastiggevallen door twee horrorclowns. De twee clowns liepen achter de twee fietsers aan en maakten ze bang. Het voorval gebeurde rond 21.30 uur nabij het Baskensburgplein.

Volgens de getuigen liep een van de clowns met een mes, of dit een echt mes was is niet duidelijk. De andere clown zou een hamer bij zich hebben gehad.

Politiewoordvoerder Alwin Don laat weten dat één persoon een melding heeft gedaan. De twee horrorclowns zijn volgens de politie uit de bossen gesprongen en hebben de 18-jarige Souburger de stuipen op het lijf gejaagd. “We hebben gezocht in de buurt maar konden niets meer vinden. Er is niemand bedreigd”, aldus de politie.

Vorig artikelBrandweer oefent realistisch ‘Technische Hulpverlening’
Volgend artikelFietser gewond bij val op Boulevard
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier