Man onderuit met scooter op Paul Krugerstraat

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een scooterrijder is vanavond even na 21.00 uur gevallen en lichtgewond geraakt bij het Vlissingse stadhuis.

Aanvankelijk leek het alsof bij het ongeval tevens een fietser betrokken was. De fiets op het wegdek (foto) bleek echter van één van de omstanders die het slachtoffer te hulp waren geschoten. De jongeman op de scooter had op de hoek van de Paul Krugerstraat en de Badhuisstraat de macht over het stuur verloren.

- Advertentie -

Hij werd in de ambulance behandeld. Zijn verwondingen vielen mee. Met de scooter kon niet meer gereden worden, een kennis bracht het voertuig weg.

- Advertentie -
Vorig artikelZeeuws MIRG-team keert terug van brand in haven Antwerpen
Volgend artikelTraumahelikopter geland voor ongeval bij Damen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).