Hulpdiensten in Paauwenburg voor reanimatie

- Advertentie -

VLISSINGEN – Twee ambulances en twee politie-eenheden zijn vanavond naar de Talmalaan in Paauwenburg gestuurd, waarschijnlijk voor een reanimatie.

Aanvankelijk werd ambulance 127 opgeroepen voor een spoedgeval in de Donker Curtiusstraat, maar onderweg kwam de noodoproep voor een woning aan de Talmalaan. Daar arriveerde ook de politie en later de ambulance 125. Volgens omstanders betrof het een man. Mogelijk is hij gereanimeerd. Over zijn toestand is niets bekend.

- Advertentie -

Na afloop ging ambulance 125 alsnog naar de Donker Curtiusstraat.

- Advertentie -
Vorig artikelEigenaar afgebrande schuur Koudekerke doet aangifte
Volgend artikelVerwarde vrouw in pyjama naar huis gebracht door politie
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).