Verwarde vrouw in pyjama naar huis gebracht door politie

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft afgelopen nacht in het centrum van Vlissingen een verwarde dame thuisgebracht.

De oudere vrouw liep op straat in haar pyjama en wist niet meer waar ze woonde. Iemand die haar zag, schoot te hulp en belde de politie. Na enig zoekwerk bleek de woning vlakbij. Een medewerker van Zorgstroom heeft de hulp overgenomen.

- Advertentie -

Eerder vannacht is de politie langsgegaan bij meerdere woningen in Vlissingen en Middelburg op zoek naar een minderjarige. De jongedame werd vermist. Aan het einde van de nacht was ze terecht, aldus de politie.

- Advertentie -
Vorig artikelHulpdiensten in Paauwenburg voor reanimatie
Volgend artikelPolitie betreedt woning op zoek naar illegaal vuurwerk
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).