Politie betreedt woning op zoek naar illegaal vuurwerk

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft gisteravond laat een woning in Vlissingen betreden omdat daar illegaal vuurwerk zou liggen. Er werd niets gevonden.

Aan het begin van de nachtdienst gingen twee eenheden naar een adres waar zich grote hoeveelheden illegaal, zwaar vuurwerk zouden bevinden. De hulpofficier van justitie had een machtiging uitgeschreven om de betreffende woning te betreden ter inbeslagname. Het onderzoek in de woning leverde echter niets op.

- Advertentie -

De politie zegt op haar Facebook-pagina alert te zijn op vuurwerkmeldingen. Alleen vrijdag al kwamen er acht meldingen van overlast. ’s Avonds raakte een 46-jarige man gewond in Oost-Souburg toen illegaal vuurwerk van het type Cobra-6 in zijn hand ontplofte.

- Advertentie -
Vorig artikelVerwarde vrouw in pyjama naar huis gebracht door politie
Volgend artikelFamilie zoekt autobestuurster na ongeval in Aagje Dekenstraat
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).