Familie zoekt autobestuurster na ongeval in Aagje Dekenstraat

- Advertentie -

VLISSINGEN – De familie van een 85-jarige vrouw uit Vlissingen zoekt een autobestuurster die afgelopen zaterdag de bejaarde ten val zou hebben gebracht.

Een dochter van de vrouw plaatste op Facebook een oproep. “Mijn moeder van 85 jaar is vanmiddag met haar fiets gevallen doordat een dame haar autoportier opende terwijl zij al naast de auto fietste. De dame in kwestie heeft mijn moeders fiets nog opgeraapt en is kort daarna weggereden. Mijn moeder heeft haar pols gebroken en 3 hechtingen in haar voorhoofd. Wil de dame in kwestie zich bij ons melden i.v.m. eventuele aansprakelijkheid? En zijn er getuigen van dit voorval? Het vond plaats om ongeveer 14.30 uur in de Aagje Dekenstraat in Vlissingen tegenover AH. Graag dit berichtje delen. Alvast bedankt.”

- Advertentie -
- Advertentie -
Vorig artikelPolitie betreedt woning op zoek naar illegaal vuurwerk
Volgend artikelGasleiding geraakt na graafwerkzaamheden Visserijkade Vlissingen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).