Auto in brand in Kasteelstraat te Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een personenwagen is vanavond in brand geraakt in de Kasteelstraat in Vlissingen. Over de oorzaak bestaat nog geen duidelijkheid.

Kort voor elf uur vatte een Volkswagen vlam in de Kasteelstraat aan de kant van de Hobeinstraat. Volgens een getuige had de bestuurder zijn auto geparkeerd tussen andere wagens, merkte de brand onder de motorkap op, reed het parkeervak uit en verliet het voertuig. Een buurtbewoner duwde omstanders hardhandig weg omdat de gastank van de brandende auto volgens hem zou kunnen ontploffen.

- Advertentie -

De brandweer had het vuur snel onder controle. Nabij geparkeerde voertuigen liepen geen schade op, wel verwijderde de brandweer alle schuimresten van de auto’s. Rond middernacht werd de Volkswagen geborgen.

- Advertentie -
Vorig artikelSportvisser met te kleine zeebaars moet vangst terugzetten
Volgend artikelKraanwagen zorgt voor file op Boulevard
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).