Drukke dag voor de brandweer door stormschade

- Advertentie -

VLISSINGEN – De zuidwesterstorm heeft op verschillende plaatsen voor schade gezorgd. Voor zover bekend is niemand gewond geraakt.

Op de Boulevard Evertsen kwam de brandweer in actie voor een losgeraakt zonnescherm. Aan de Vlissingsestraat in Koudekerke waaide een boom omver. De brandweer van Oost-Souburg moest rond 13.00 uur te hulp schieten aan de Bermweg.

- Advertentie -

Op een flat aan de Schutterijstraat raakten panelen los, ze dreigden naar beneden te vallen (foto). Volgens een bewoonster gebeurde dit al tijdens het begin van de storm rond 10 uur. De woningbouwvereniging liet weten niets te kunnen doen, aldus de vrouw. De brandweer zette na het middaguur een deel van de parkeerplaats af en wist de platen op een galerij van de flat te zetten.

De veerboot tussen Vlissingen en Breskens werd in de loop van de ochtend uit de vaart genomen. Op dit moment lijkt het zwaarste gedeelte van de storm voorbij.

Zie ook:
– Zuidwesterstorm op weg naar Walcheren (20 november 2016)

- Advertentie -
Vorig artikelZuidwesterstorm op weg naar Walcheren
Volgend artikelMan gearresteerd na bedreiging met mes in Vlissingen
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).