Man gewond bij aanrijding op Scheldestraat

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Een man is vanavond aangereden door een personenwagen op de Scheldestraat in Vlissingen. Hij raakte gewond.

Tegen acht uur werd de man geraakt door een personenwagen in de buurt van het zebrapad bij de Aagje Dekenstraat. Mogelijk was hij aan het oversteken. De man is aan zijn hoofd verbonden in de portiek van een flat. Volgens een agent ter plekke leken de verwondingen mee te vallen. De voorruit van de personenwagen vertoonde een flinke beschadiging.

De bestuurder van de personenwagen is meegenomen naar het politiebureau. De politie heeft de Scheldestraat enige tijd afgezet tussen de Aagje Dekenstraat en de Glacisstraat. Ook een lijnbus van Connexxion moest rechtsomkeert maken.

Update 27.11.2016 – De politie maakt bekend dat het slachtoffer een 68-jarige man uit Vlissingen is. Een 69-jarige plaatsgenote, de bestuurster, is meegenomen voor verhoor. Ze verklaarde met 30 kilometer per uur te hebben gereden. De politie gelooft dat niet, meldt de PZC vanochtend. Het slachtoffer heeft een schedelbreuk, een gebroken duim en interne bloedingen opgelopen.

Vorig artikelGevaarlijke stof Westerhavenweg Vlissingen blijkt condens
Volgend artikelDrukke nacht voor brandweer vanwege buitenbrandjes
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier