Drukke nacht voor brandweer vanwege buitenbrandjes

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – In de nacht van zaterdag op zondag is de brandweer veelvuldig uitgerukt voor brandjes in Vlissingen en Oost-Souburg.

In de J.D.P. de Smitstraat in Oost-Souburg werd rond 02.15 uur een buitenbrand gemeld. De brandweer ging hier met spoed ter plaatse.

- Advertentie -

Tegen 03.00 uur werd er een containerbrand gemeld aan de Gildeweg in Vlissingen. Het betrof een grote bouwafvalcontainer waar de vlammen uitsloegen. De brandweer heeft de brand met schuim geblust.

Omstreeks 04.00 uur stond er in de Van der Helstlaan in Vlissingen een coniferenhaag in brand. De politie, die als eerste aankwam, heeft de brand geprobeerd te blussen. De brandweer heeft de coniferenhaag verder afgeblust.

- Advertentie -
Vorig artikelMan gewond bij aanrijding op Scheldestraat
Volgend artikelFelle uitslaande brand aan Singel in Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.