Achtervolging in Oost-Souburg, auto klemgereden in Vlissingen-Oost

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een achtervolging door het centrum van Oost-Souburg heeft vandaag meerdere personen in gevaar gebracht, aldus de politie.

De wagen-in-kwestie kon in Vlissingen-Oost worden klemgereden, de Franse bestuurder is aangehouden, net als twee vermoedelijk eveneens Franse inzittenden. Geen van de drie had een rijbewijs.

- Advertentie -

De achtervolging was in ‘s-Heerenhoek begonnen nadat de 28-jarige chauffeur een stopteken had genegeerd. Vervolgens reden de mannen Oost-Souburg binnen met hoge snelheid. Bovendien reden ze op de Paspoortstraat en de Kanaalstraat tegen het verkeer in. Volgens de politie moesten omstanders wegspringen om niet geraakt te worden.

De wagen kon in Vlissingen-Oost worden klemgereden. Het voertuig is voor onderzoek in beslag genomen, de inzittenden zijn aangehouden. Alleen de chauffeur had identiteitspapieren bij zich.

De politie zoekt getuigen, vooral de fietsers in Oost-Souburg die bijna ten val kwamen.

- Advertentie -
Vorig artikelDode gevonden onderaan flat Wilgenstraat Oost-Souburg
Volgend artikelDrie auto’s beschadigd bij ongeval Weyevlietweg
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).