Onduidelijkheid rond ongeval Nieuwe Zuidbeekseweg

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een persoon is vanmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeval op de kruising van de Nieuwe Zuidbeekseweg en Bossenburg.

Om 15.44 uur kreeg de meldkamer een oproep voor een ongeval met letsel op de Weijevlietweg. Het incident bleek zich echter verderop te hebben voltrokken, aan de rand van Bossenburgh. De ambulance heeft een gewonde persoon naar het ziekenhuis vervoerd. De politie legde kortstondig het verkeer stil en nam gegevens op van een autobestuurder. Er was slechts een personenwagen betrokken, mogelijk is het slachtoffer een voetganger.

- Advertentie -

De politie laat desgevraagd weten op dit moment geen informatie te hebben.

- Advertentie -
Vorig artikelGewonden bij explosie in schuurtje Bossenburgh
Volgend artikelMan gewond na val in scheepsschoorsteen Vlissingen-Oost
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).