Brandje in bijgebouw Boulevard Evertsen

- Advertentie -

VLISSINGEN – In een bijgebouw aan de Boulevard Evertsen in Vlissingen is vanmorgen een kleine brand uitgebroken. De brandweer kwam met spoed ter plaatse.

Om 10.11 uur werd de brandweer zonder spoed ter plaatse gevraagd voor een brand in een bijgebouw. Enkele minuten later werd de brandweer toch met spoed opgeroepen vanwege bezettingsproblemen.

- Advertentie -

De brand bleek te woeden in een bijgebouw van de flat Schuttevaer. De brandweer ging het pand binnen via de achterkant aan de Kenau Hasselaarstraat.

Nadat de brandweer het pand gedeeltelijk had geventileerd, ging zij in de naastgelegen flat metingen uitvoeren. Na ongeveer een uur vertrok de brandweer weer.

- Advertentie -
Vorig artikelAuto beschadigd in Kenau Hasselaarstraat en geborgen
Volgend artikelPolitie gebruikt pepperspray bij aanhouding gewelddadig duo
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.