Middelburger gewond bij handgemeen op Nollehoofd

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een 48-jarige Middelburger heeft vanochtend letsel opgelopen bij een handgemeen op het Nollehoofd in Vlissingen. De politie zoekt getuigen.

De man heeft letsel aan zijn kaak en gaat de verwonding laten behandelen door een arts. Eerst deed hij aangifte op het politiebureau. Volgens de Middelburger kreeg hij omstreeks 10.30 uur verbale ruzie met een blanke, ongeveer 30-jarige man. De woordenwisseling liep uit op een handgemeen.

- Advertentie -

De andere man is omstreeks 1,85 meter lang en heeft kort, blond haar. Hij droeg een blauwe jas, zat op een zwarte fiets en was aan het bellen. Naast hem liep een grote, bruine hond. Volgens de Middelburger waren er minstens drie mensen in de buurt toen de ruzie ontstond. De politie roept getuigen op zich te melden per telefoon of persoonlijk op het bureau in Middelburg.

- Advertentie -
Vorig artikelVijf jongens aangehouden voor reeks vernielingen Vlissingen en Souburg
Volgend artikelKNMI: Code geel voor onweer, hagel en windstoten
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).