Hennepkwekerij geruimd tussen Groenewoud en Nieuwstraat

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft vanochtend een hennepkwekerij ontruimd in het centrum. De bewoner van het pand is aangehouden.

De politie had tips gekregen over de woning in de Dortsmansstraat en na onderzoek kon vanochtend het pand worden betreden. Wel moest netbeheerder Enduris het pand eerst van het stroomnetwerk afsluiten gelet op de gevaarlijke wirwar van loshangende electriciteitsdraden. Binnen vonden de agenten een kweekruimte met 323 hennepplanten. Deze zijn allemaal geruimd en worden, samen met alle toebehoren van de kwekerij, vernietigd.

- Advertentie -

Op dit moment wordt de bewoner gehoord. Het electriciteitsbedrijf heeft aangifte gedaan van diefstal van stroom.

- Advertentie -
Vorig artikelErnstig ongeval met beknelling op Landbouwweg Ritthem
Volgend artikelHulpdiensten in actie voor bekende dakloze
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).