Ernstig ongeval met beknelling op Landbouwweg Ritthem

© Foto: Conny den Heijer

RITTHEM – Om 10.30 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval met beknelling op de Landbouwweg in Ritthem.

Brandweer, ambulance en politie rukten zo spoedig mogelijk uit naar de Landbouwweg waar zij een auto nabij een boom aantroffen. In de auto zat een persoon bekneld.

Drie minuten na de eerste melding werd het sein ‘middelhulpverlening’ afgegeven, er werd een tweede tankautospuit ter plaatse gevraagd.

De brandweer is direct begonnen met het bevrijden van het slachtoffer, hiervoor moest de auto worden opengeknipt met speciaal gereedschap.

Om iets over 11.00 uur landde de traumahelikopter in Ritthem. Volgens omstanders schreeuwde het slachtoffer van de pijn. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend. Vermoedelijk is de auto, nadat deze tegen de boom aankwam, tientallen meters verder tot stilstand gekomen.

Vorig artikelVrouw (52) vermist in Vlissingen, oproep via Burgernet
Volgend artikelHennepkwekerij geruimd tussen Groenewoud en Nieuwstraat
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier