Hulpverleners betreden woning en treffen “bizarre” toestand aan

- Advertentie -

VLISSINGEN – Politie en brandweer hebben vandaag geassisteerd bij het betreden van een woning in Vlissingen. Er zou sprake zijn van verwaarlozing.

Aangezien de bewoner niet opendeed, werd het slot uit de deur gehaald. Wat men binnen aantrof was volgens de politie “redelijk bizar”. De bovenstaande foto is gemaakt in de hal, maar “De andere vertrekken waren nog slechter begaanbaar”. De bewoner is meegegaan met hulpverleners. Het is niet duidelijk of hij in het huis kan blijven wonen. Vandaag wordt de woning opgeruimd.

- Advertentie -

Naast politie en brandweer waren er vertegenwoordigers van de gemeente, de woningbouwvereniging, Meld- en Actiepunt Bemoeizorg en Stichting ROAT. In welk deel van Vlissingen de woning zich bevindt, is niet bekendgemaakt.

- Advertentie -
Vorig artikelVijf vreemdelingen in vrachtwagen verstopt, bestuurder aangehouden
Volgend artikelVijf personen aangehouden tijdens drugsactie in Vlissings pand
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).