Auto’s vernield in Vlissingen en Oost-Souburg

Vier auto's op het Marnixplein in West-Souburg met kapotte spiegels. © Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

OOST-SOUBURG – Op zondagochtend omstreeks 05.45 uur meldde een getuige dat een onbekende man in Oost-Souburg spiegels van geparkeerde auto’s aan het vernielen was. Een ogenblik later kwamen er ook meldingen vanaf het Marnixplein aan de overkant van het kanaal. Een man op een fiets zou, met behulp van een stok, de spiegels van auto’s afslaan.

Agenten zijn in de omgeving gaan zoeken naar de betreffende vandaal. Hij werd helaas niet aangetroffen, maar wel constateerden de agenten een spoor van vernielingen. Vermoedelijk is de dader vanuit Middelburg naar Oost-Souburg gekomen. Via de Middelburgsestraat, de Burgemeester Stemerdinglaan, het Koopmansvoetpad en de Kanaalstraat is hij naar het Marnixplein gegaan en vernielde ook daar geparkeerde auto’s. In totaal zou het gaan om tientallen spiegels die kapot gemaakt zouden zijn.

Als u getuige bent geweest van dit ergerlijke feit, dat voor de eigenaars van de auto’s voor behoorlijke overlast zorgt, dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie. Als u iets gezien of gehoord heeft dat met dit feit verband kan houden wordt u verzocht te bellen met 0900-8844. U kunt ook uw informatie delen via WhatsApp (06-1220 7006). Wanneer u een van de gedupeerden bent en aangifte wilt doen dan kunt u daarvoor ook bellen met 0900-8844. U kunt dan een afspraak maken voor het doen van aangifte op een tijd dat het u het beste uitkomt. Aangifte doen via internet is eveneens mogelijk. Kijk hiervoor op www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen.

Vorig artikelOlietanker met problemen nog altijd voor anker bij Nolleplaat
Volgend artikelPolitie zoekt getuigen van inbraak bij Chinees-Indisch restaurant
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier