Auto’s vernield in Vlissingen en Oost-Souburg

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Op zondagochtend omstreeks 05.45 uur meldde een getuige dat een onbekende man in Oost-Souburg spiegels van geparkeerde auto’s aan het vernielen was. Een ogenblik later kwamen er ook meldingen vanaf het Marnixplein aan de overkant van het kanaal. Een man op een fiets zou, met behulp van een stok, de spiegels van auto’s afslaan.

Agenten zijn in de omgeving gaan zoeken naar de betreffende vandaal. Hij werd helaas niet aangetroffen, maar wel constateerden de agenten een spoor van vernielingen. Vermoedelijk is de dader vanuit Middelburg naar Oost-Souburg gekomen. Via de Middelburgsestraat, de Burgemeester Stemerdinglaan, het Koopmansvoetpad en de Kanaalstraat is hij naar het Marnixplein gegaan en vernielde ook daar geparkeerde auto’s. In totaal zou het gaan om tientallen spiegels die kapot gemaakt zouden zijn.

- Advertentie -

Als u getuige bent geweest van dit ergerlijke feit, dat voor de eigenaars van de auto’s voor behoorlijke overlast zorgt, dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie. Als u iets gezien of gehoord heeft dat met dit feit verband kan houden wordt u verzocht te bellen met 0900-8844. U kunt ook uw informatie delen via WhatsApp (06-1220 7006). Wanneer u een van de gedupeerden bent en aangifte wilt doen dan kunt u daarvoor ook bellen met 0900-8844. U kunt dan een afspraak maken voor het doen van aangifte op een tijd dat het u het beste uitkomt. Aangifte doen via internet is eveneens mogelijk. Kijk hiervoor op www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen.

- Advertentie -
Vorig artikelOlietanker met problemen nog altijd voor anker bij Nolleplaat
Volgend artikelPolitie zoekt getuigen van inbraak bij Chinees-Indisch restaurant
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.