Politie zoekt getuigen van inbraak bij Chinees-Indisch restaurant

Archief-foto © Pixabay

VLISSINGEN – Tussen vrijdagavond 21.00 uur en zaterdagochtend 04.00 uur is ingebroken in een Chinees-Indisch restaurant aan de Dreesstraat in Vlissingen. Om het pand binnen te komen is een ruit vernield. Er is niets uit het restaurant weggenomen, maar wel een hoop schade ontstaan.

Agenten hebben zaterdag, naar aanleiding van de inbraak, een buurtonderzoek gedaan. Mensen in de buurt van het betreffende pand zijn bevraagd of zij iets gezien of gehoord hadden dat met de inbraak in verband kon staan. Uit dit onderzoek is informatie naar voren gekomen die verder wordt onderzocht. Ook heeft een medewerker van het team Forensische Opsporing een sporenonderzoek gedaan in en om het bedrijf. De politie stelt een onderzoek in naar deze inbraak.

Wanneer u getuige bent geweest en u hebt nog niet met de politie gesproken, dan wordt u vriendelijk verzocht om contact op te nemen. Dit kan via het algemene nummer van de politie (0900-8844) of via WhatsApp (06-1220 7006). Als u anoniem uw informatie wilt delen dan kunt u dat het beste doen via Meld Misdaad Anoniem. Hun telefoonnummer is 0800-7000, maar via de website www.meldmisdaadanoniem.nl kunt u ook uw informatie kwijt.

Vorig artikelAuto’s vernield in Vlissingen en Oost-Souburg
Volgend artikelOnduidelijkheid rond fietsen in Vlissingse binnenstad
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier