Man lichtgewond in de berm langs Nieuwe Zuidbeekseweg

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een man is vanmiddag lichtgewond aangetroffen langs de Nieuwe Zuidbeekseweg. Vooralsnog blijft onduidelijk wat er precies gebeurd is.

Een vrouw zag vanuit haar auto de man op het wegdek lopen tussen het tunneltje bij Westerzicht en winkelcentrum Papegaaienburg. Daarna viel hij in de berm. De vrouw belde 112 en zei later verbaasd te zijn geweest over het feit dat andere bestuurders gewoon doorreden zonder hulp in te roepen. De 112-melding kwam om 13.40 uur.

- Advertentie -

Het slachtoffer had op het eerste gezicht een flinke bloedneus. De communicatie verliep moeizaam. Verzorgers of kennissen van de man kwamen ter plekke voor ondersteuning. De man is zonder spoed afgevoerd per ambulance.

- Advertentie -
Vorig artikelVrouw gewond bij aanrijding op fietspad achter tankstation Sloeweg
Volgend artikelBrandweer ingeschakeld voor evacuatie patiënt in Souburg
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).