Vrouw gewond bij aanrijding op fietspad achter tankstation Sloeweg

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een fietsster is vandaag gewond geraakt op het fietspad langs de Sloeweg toen ze werd aangereden door een scooterrijder.

Omstreeks 18.00 uur kon de scooterrijder in een bocht achter het Esso-station twee fietsers niet ontwijken. Alle personen kwamen ten val. Toegesnelde hulpverleners vreesden dat een van de fietsers, een vrouw, heupletsel had en besloten haar te stabiliseren met een vacuümmatras en daarna met spoed naar het ziekenhuis te vervoeren. Een politie-agent (foto) bracht telefonisch de echtgenoot van de vrouw op de hoogte. Het rijwiel van de andere fietser raakte zwaar beschadigd.

- Advertentie -

Zowel de scooterrijder als de niet-gewonde fietser hebben ter plekke een blaastest gedaan. Ze hadden niet gedronken.

- Advertentie -
Vorig artikelOnduidelijkheid rond fietsen in Vlissingse binnenstad
Volgend artikelMan lichtgewond in de berm langs Nieuwe Zuidbeekseweg
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

2 REACTIES

    • Wie opsluiten…. we hadden elkaar niet gezien …. Kan iedereen gebeuren…. en is onoverzichtelijk bochtje….

Reacties zijn gesloten.