Fietsend meisje gewond bij Westerzicht

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een klein meisje is vanmiddag rond half vijf op de Parklaan nabij Westerzicht met haar fiets ten val gekomen en gewond geraakt.

Het meisje fietste onder begeleiding met een groep andere kinderen bij de kruising van de Parklaan en de Nieuwe Zuidbeekseweg. Niet duidelijk is vooralsnog of ze aangereden werd. Wel bleek haar fiets beschadigd. De andere kinderen, mogelijk klasgenootjes, stonden na het incident verderop, op het fietspad naar de Nieuwe Vlissingseweg. Familieleden van het meisje waren snel aanwezig.

- Advertentie -

Een medewerker van de Rapid responder heeft tenminste een gezichtswond behandeld. Daarna is het meisje per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Een leerkracht heeft de fiets weggebracht.

- Advertentie -
Vorig artikelMogelijk walvis op Westerschelde bij Nollestrand
Volgend artikelVrouw gewond in Oost-Souburg, omstandigheden vaag
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).