Vrouw gewond in Oost-Souburg, omstandigheden vaag

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Een vrouw is woensdagavond gewond aangetroffen op de Middelburgsestraat in Oost-Souburg.

Even na 19.00 uur kwamen een ambulance en een politie-eenheid ter plekke. Een vrouw lag op straat, een buurtbewoonster en twee mannen stonden erbij. Het slachtoffer zei in gebrekkig Nederlands dat ze gevallen was.

- Advertentie -

Een van de twee mannen vertrok en raadde de andere man aan geen informatie te verstrekken aan de politie (‘Maak ze niet wijzer dan ze zijn’). De agenten spraken inmiddels met de buurtbewoonster, zij verklaarde dat ze alleen de gevallen vrouw en de twee mannen gezien had. Daarop spraken de agenten de overgebleven man aan toen deze met zijn auto wilde vertrekken. Hij zei niet erg veel te hebben waargenomen.

Het slachtoffer is naar het ziekenhuis overgebracht.

- Advertentie -
Vorig artikelFietsend meisje gewond bij Westerzicht
Volgend artikelMan en vrouw door geweld om het leven gekomen in Koudekerke
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).