Gevonden echtpaar Dishoek door schoten om het leven gekomen

- Advertentie -

KOUDEKERKE – Politie en justitie hebben definitief vastgesteld dat de slachtoffers van het geweldsincident op donderdag aan de Verlengde Dishoekseweg een 43-jarige man en zijn 39-jarige vrouw uit Middelburg zijn.

Deze constatering is gedaan aan de hand van het uitgebreide forensische onderzoek alsmede de secties welke zaterdag zijn uitgevoerd en de zogenaamde confrontaties die zondag met bekenden van de slachtoffers hebben plaatsgevonden.

- Advertentie -

Verder is uit het politieonderzoek gebleken dat de slachtoffers door schoten uit een vuurwapen zijn omgekomen. Op de vindplaats van de slachtoffers is een pistool aangetroffen. Naar de exacte toedracht van het incident wordt nog steeds onderzoek verricht.

Zie ook:
Oorzaak drama Dishoek ligt in relationele sfeer (14 april 2017)
Dood gevonden man en vrouw bij Dishoek vermoedelijk echtpaar uit Middelburg (14 april 2017)
Slachtoffers bij Dishoek vermoedelijk uit Middelburg (13 april 2017)
Man en vrouw door geweld om het leven gebracht in Koudekerke (13 april 2017)
Personenwagen aangetroffen bij vindplaats lichamen Dishoek (13 april 2017)

- Advertentie -
Vorig artikelVrouw gewond bij val op Paasmarkt
Volgend artikelGrote inzet voor medisch spoedgeval in centrum Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.