© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

KOUDEKERKE – Politie en justitie hebben definitief vastgesteld dat de slachtoffers van het geweldsincident op donderdag aan de Verlengde Dishoekseweg een 43-jarige man en zijn 39-jarige vrouw uit Middelburg zijn.

Deze constatering is gedaan aan de hand van het uitgebreide forensische onderzoek alsmede de secties welke zaterdag zijn uitgevoerd en de zogenaamde confrontaties die zondag met bekenden van de slachtoffers hebben plaatsgevonden.

Verder is uit het politieonderzoek gebleken dat de slachtoffers door schoten uit een vuurwapen zijn omgekomen. Op de vindplaats van de slachtoffers is een pistool aangetroffen. Naar de exacte toedracht van het incident wordt nog steeds onderzoek verricht.

Zie ook:
Oorzaak drama Dishoek ligt in relationele sfeer (14 april 2017)
Dood gevonden man en vrouw bij Dishoek vermoedelijk echtpaar uit Middelburg (14 april 2017)
Slachtoffers bij Dishoek vermoedelijk uit Middelburg (13 april 2017)
Man en vrouw door geweld om het leven gebracht in Koudekerke (13 april 2017)
Personenwagen aangetroffen bij vindplaats lichamen Dishoek (13 april 2017)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier