Grote inzet voor medisch spoedgeval in centrum Vlissingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – Drie ambulances en twee politie-eenheden zijn maandagavond ingezet voor een medische noodsituatie in de Vlissingse binnenstad.

Even na 20.00 uur werden de hulpdiensten opgeroepen naar een wooncomplex aan de Samaritaanstraat in het centrum. In een appartement op de eerste verdieping was een persoon in nood. Verpleegkundigen en politie-agenten kwamen met spoed ter plaatse. De hulpverleners slaagden erin de patiënt te stabiliseren. Toegesnelde familieleden vielen elkaar in de armen.

- Advertentie -

Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd.

- Advertentie -
Vorig artikelGevonden echtpaar Dishoek door schoten om het leven gekomen
Volgend artikelDrama Dishoek: Man vermoordt vrouw en daarna zichzelf met pistool
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).