© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

KOUDEKERKE – Politie en justitie hebben vastgesteld dat de man op de Verlengde Dishoekseweg eerst de vrouw met een pistool heeft doodgeschoten en daarna zichzelf met datzelfde vuurwapen van het leven heeft beroofd.

Het politieonderzoek is afgerond. Er is een groot forensisch sporenonderzoek uitgevoerd. De sporen zijn daarna bestudeerd. Ook zijn vele getuigen gehoord en heeft er onderzoek in de woning van de slachtoffers plaatsgevonden.

Zaterdag zijn er secties op de lichamen verricht. Dat alles heeft bij de officier van justitie en de agenten de overtuiging opgeleverd dat er sprake is van een levensdelict dat zich in de relationele sfeer heeft afgespeeld. Politie en justitie hebben het onderzoek vandaag afgesloten.

Zie ook:
Gevonden echtpaar Dishoek door schoten om het leven gekomen (17 april 2017)
Oorzaak drama Dishoek ligt in relationele sfeer (14 april 2017)
Dood gevonden man en vrouw bij Dishoek vermoedelijk echtpaar uit Middelburg (14 april 2017)
Slachtoffers bij Dishoek vermoedelijk uit Middelburg (13 april 2017)
Man en vrouw door geweld om het leven gebracht in Koudekerke (13 april 2017)
Personenwagen aangetroffen bij vindplaats lichamen Dishoek (13 april 2017)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier