Drama Dishoek: Man vermoordt vrouw en daarna zichzelf met pistool

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

KOUDEKERKE – Politie en justitie hebben vastgesteld dat de man op de Verlengde Dishoekseweg eerst de vrouw met een pistool heeft doodgeschoten en daarna zichzelf met datzelfde vuurwapen van het leven heeft beroofd.

Het politieonderzoek is afgerond. Er is een groot forensisch sporenonderzoek uitgevoerd. De sporen zijn daarna bestudeerd. Ook zijn vele getuigen gehoord en heeft er onderzoek in de woning van de slachtoffers plaatsgevonden.

Zaterdag zijn er secties op de lichamen verricht. Dat alles heeft bij de officier van justitie en de agenten de overtuiging opgeleverd dat er sprake is van een levensdelict dat zich in de relationele sfeer heeft afgespeeld. Politie en justitie hebben het onderzoek vandaag afgesloten.

Zie ook:
Gevonden echtpaar Dishoek door schoten om het leven gekomen (17 april 2017)
Oorzaak drama Dishoek ligt in relationele sfeer (14 april 2017)
Dood gevonden man en vrouw bij Dishoek vermoedelijk echtpaar uit Middelburg (14 april 2017)
Slachtoffers bij Dishoek vermoedelijk uit Middelburg (13 april 2017)
Man en vrouw door geweld om het leven gebracht in Koudekerke (13 april 2017)
Personenwagen aangetroffen bij vindplaats lichamen Dishoek (13 april 2017)

Vorig artikelGrote inzet voor medisch spoedgeval in centrum Vlissingen
Volgend artikelVlissinger (33) aangehouden na vondst drugs in woning
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier