Vlissinger (33) aangehouden na vondst drugs in woning

© Foto: Pixabay (archief)

VLISSINGEN – In een woning in de wijk Het Fort is een 33-jarige Vlissinger aangehouden. Bij de doorzoeking van zijn huis vond de politie verschillende soorten drugs.

Agenten vielen op woensdag 19 april rond 12.00 uur de woning binnen. Onder leiding van de rechter-commissaris werd de woning doorzocht. In het pand bleken verschillende soorten harddrugs te liggen. Deze zijn door de politie in beslag genomen.

De bewoner is aangehouden en ingesloten voor verder onderzoek.

Vorig artikelDrama Dishoek: Man vermoordt vrouw en daarna zichzelf met pistool
Volgend artikel30 bekeuringen tijdens verkeerscontroles op Walcheren
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier