30 bekeuringen tijdens verkeerscontroles op Walcheren

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Donderdag kregen op Walcheren bijna 30 bestuurders een bekeuring tijdens verkeerscontroles voor onder andere het vasthouden van een mobieltelefoon.

Donderdagmorgen controleerden diverse agenten op Walcheren via zogenaamde dynamische controles of bestuurders hun mobiele telefoon toch vasthielden. ’s Middags volgde een verkeerscontrole aan de Veerhavenweg in Vlissingen.

- ADVERTENTIE -

In totaal kregen vijftien bestuurders een bekeuring, omdat ze in het verkeer door hun mobiele telefoon werden afgeleid. Verder werden veertien bestuurders bekeurd voor andere zaken, zoals het niet dragen van de autogordel, het keren waar dit niet is toegestaan, het negeren van een rood overweglicht, het niet dragen van een helm op een bromfiets en het rijden in een onverzekerde auto.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier