Vlissinger (14) aangevallen door onbekende man

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een 14-jarige jongen uit Vlissingen is vorige week zaterdag slachtoffer geworden van zinloos geweld, hij werd zonder reden aangevallen.

De jongen liep nabij de Albert Hein in Middelburg. De dader belaagde de jongen vanuit het niets en liet het slachtoffer achter met een wenkbrauw die gehecht moest worden.

- Advertentie -

Om de dader zo spoedig mogelijk te vinden heeft de moeder van het slachtoffer een bericht met foto’s van de verwondingen op Facebook geplaatst (zie bericht hieronder).

Van de dader is een signalement bekend. Hij is van Nederlandse afkomst, tussen de 15 tot 20 jaar oud en ongeveer zo’n 175 cm lang. Zijn gezicht was geschoren, zijn haarkleur was donkerblond met een lengte van 1 cm. De man sprak straattaal, het viel het slachtoffer op dat de man erg binnensmonds sprak. De dader droeg een grijze joggingbroek en een donkere winterjas met een capuchon.

Mensen met tips kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844. Mensen die liever anoniem hun verhaal willen doen kunnen bellen naar 0800-700.

- Advertentie -
Vorig artikel30 bekeuringen tijdens verkeerscontroles op Walcheren
Volgend artikelAuto geborgen na botsing op Sloeweg
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.