Auto geborgen na botsing op Sloeweg

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een personenwagen met een Duits nummerbord is vanochtend beschadigd geraakt bij een verkeersongeval op de Sloeweg in Vlissingen.

Ter plekke stond tevens een bestelwagen van een bedrijf uit Koudekerke, niet zeker is of deze bij het incident betrokken was. De auto met Duits nummerbord had flinke schade aan de rechterflank. De airbags waren opgeblazen. Een opgeroepen ambulance-team hoefde niemand te vervoeren. De politie hielp bij het invullen van de schadeformulieren.

- Advertentie -

Het ongeval vond plaats ter hoogte van de tankstations. De personenwagen werd geborgen.

- Advertentie -
Vorig artikelVlissinger (14) aangevallen door onbekende man
Volgend artikelBrandweer post Olympiaweg rukt in nieuwe bluspakken uit voor loos alarm
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).