Personenwagen rijdt tegen geparkeerde auto in Souburg

- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Een bestuurder van een personenwagen is vanmiddag tegen een geparkeerde auto gereden op de Vlissingsestraat in Oost-Souburg.

De man reed in de richting van de watertoren en raakte even voorbij wijkcentrum De Zwaan vermoedelijk onwel. Daarop kwam zijn wagen tot stilstand tegen een geparkeerd voertuig. Zowel de bestuurder als een vrouwelijke mede-inzittende moest overgebracht worden naar het ziekenhuis in Goes. De politie lichtte telefonisch de familie in.

- Advertentie -

De Vlissingsestraat was vanaf 12.45 uur geruime tijd afgesloten rond de plek van het ongeval.

- Advertentie -
Vorig artikelBrand op zolder van hotel in Vlissingse binnenstad
Volgend artikelBrand in Badhuisstraat onder controle, nablussen gaat nog lang duren
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).