Brand in Badhuisstraat onder controle, nablussen gaat nog lang duren

- Advertentie -

VLISSINGEN – De brand op de zolder van twee panden aan de Badhuisstraat in Vlissingen was rond 14.00 uur volledig onder controle.

Op de plek van het incident werd om 13.17 uur het sein brand meester gegeven, Veiligheidsregio Zeeland meldde het om 13.56 uur. Door de grote warmteontwikkeling kan het nablussen en ventileren geruime tijd in beslag nemen. Delen van de Badhuisstraat, Coosje Buskenstraat en Aagje Dekenstraat blijven afgesloten voor het verkeer.

- Advertentie -

De brand op de geschakelde zolders van twee panden die deel uitmaken van hotel City2Beach was korte tijd uitslaand, aldus Veiligheidsregio Zeeland. De vele toeschouwers aan de voorzijde zagen alleen rook. De brandweer gooide vanaf de eerste verdieping smeulende voorwerpen naar beneden. Het leek te gaan om dekbedden en isolatiemateriaal. Volgens de PZC is het vuur ontstaan tijdens werkzaamheden aan het dak.

De voor de zekerheid opgeroepen ambulance hoefde niet in actie te komen.

Zie ook:
– Brand op zolder van hotel in Vlissingse binnenstad (1 mei 2017)

- Advertentie -
Vorig artikelPersonenwagen rijdt tegen geparkeerde auto in Souburg
Volgend artikelVlissinger geeft agent een kopstoot bij verkeerscontrole
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).