Eerste arrestatie tijdens Bevrijdingsfestival in centrum

- Advertentie -

VLISSINGEN – Bikers van de politie hebben aan het einde van de middag een man in de boeien geslagen in het Vlissingse centrum.

De agenten zochten eerst in de Walstraat en konden de man in de nabijgelegen Vlamingstraat aanhouden. Daar werd gewacht totdat een busje ter plekke was. De reden van de aanhouding is nog niet bekendgemaakt.

- Advertentie -

De beveiliging tijdens het Bevrijdingsfestival is groots opgezet. Naast vrijwilligers, beveiligers en handhavers zijn er politie-agenten uit de hele regio, met of zonder uniform. Er rijdt een motorambulance rond. Op twee plaatsen zijn bigbags met zand geplaatst (foto onder) om te voorkomen dat iemand met bijvoorbeeld een vrachtwagen een druk voetgangersgebied inrijdt.

Vorig jaar zijn er tijdens het Bevrijdingsfestival voor zover bekend vier personen gearresteerd, allemaal vanaf 23.00 uur. Omstreeks 23.40 uur werd een bezoekster die naar de auto liep van haar tas beroofd in de Kasteelstraat.

- Advertentie -
Vorig artikelHulpdiensten uitgerukt voor ongeval met beknelling
Volgend artikelAanhoudingen in Walstraat en Glacisstraat
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).