Brandweer rukt uit voor meting in woonhuis Kasteelstraat

- Advertentie -

VLISSINGEN – De brandweer van Vlissingen is dinsdagavond laat uitgerukt voor een preventieve melding in een woning aan de Kasteelstraat.

Een bewoonster van het pand nabij de hoek met de Scheldestraat had mogelijk een gaslucht waargenomen. Om 22.53 uur meldde ze dit. De vrijwillige brandweer van de post Olympiaweg was snel ter plaatse en verrichtte metingen in het woonhuis. Daaruit kwam naar voren dat er geen reden bestond voor nadere maatregelen.

- Advertentie -

Om kwart over elf ging de brandweer terug naar de Olympiaweg.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie massaal uitgerukt voor melding steekpartij Vlissingen
Volgend artikelTraumahelikopter voor incident Singel Vlissingen
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).