Auto en fiets botsen bij Papegaaienburg

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een personenwagen is vanmiddag beschadigd geraakt door een botsing met een fietser bij winkelcentrum Papegaaienburg.

De fietsende jongeman kwam er vanaf met een paar schrammetjes. Hij reed, volgens een getuige, uit de richting van Bossenburgh over het fietspad en kreeg bij het winkelcentrum geen voorrang. In zijn val zou hij met zijn elleboog een flinke ster in de voorruit van de personenwagen hebben geslagen.

- Advertentie -

De fietser werd bekeken door een verpleegkundige en bleek geen noemenswaardig letsel te hebben. Hij kon na het afhandelen van de formaliteiten gewoon verder op zijn fiets. De auto moest daarentegen geborgen worden.

Op de toe- en afrit van de parkeerplaats bij Papegaaienburg zijn vaker botsingen ontstaan tussen automobilisten en wielrijders.

- Advertentie -
Vorig artikelKNMI: Windstoten en onweer opkomst
Volgend artikelBrandweer haalt man uit lift in Scheldekwartier
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

1 REACTIE

  1. Ik ken iemand die 9 juni vorig haar daar is aangereden en nog niet hersteld is misschien is het toch eens rijd om dut punt aan te pakken. Of moeten er eerst doden vallen?

Reacties zijn gesloten.