Brandweer haalt man uit lift in Scheldekwartier

- Advertentie -

VLISSINGEN – De brandweer van de post Olympiaweg heeft vanmiddag een man bevrijd uit een lift aan de Peperdijk, vlakbij het Dokje van Perry.

Twee personen waren rond het middaguur aan het werk in een nog onbewoond huis aan de Peperdijk toen één van hen vast kwam te zitten in de lift. Volgens zijn collega gebeurde dat op de derde verdieping. Begin vorige maand kwam de brandweer in actie voor een opsluiting in dezelfde lift.

- Advertentie -

De klus was in tien minuten geklaard.

- Advertentie -
Vorig artikelAuto en fiets botsen bij Papegaaienburg
Volgend artikelScooterrijders vluchten na aanrijding op Boulevard
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).