Scooterrijders vluchten na aanrijding op Boulevard

- Advertentie -

VLISSINGEN – Twee mannen op een scooter zijn vanavond gevlucht na een ongeval op de Boulevard Evertsen. Op het wegdek is een mes aangetroffen.

Volgens getuigen maakte de scooter omstreeks kwart over acht wheelies, keerde om, kwam weer op snelheid en botste vol op een personenwagen waarmee een vrouw juist haar parkeerplaats verliet. De klap zou enorm geweest zijn.

- Advertentie -

Een van de berijders haalde volgens de getuigen meteen de kentekenplaat van de scooter en rende weg. Hij keerde nog terug om iets te zoeken, kon dat klaarblijkelijk niet vinden en vluchtte achterop de scooter van iemand anders. Later wezen omstanders de toegesnelde agenten op een mes in een schede dat bij de plaats van het ongeval lag (foto 1 hieronder).

De politie hoorde meerdere getuigen. Tijdens het onderzoek kwamen enkele bewoners van de Boulevard Evertsen verbaal in conflict met leden van een groepje toekijkende jongeren. Later vertoonde een autobestuurder gevaarlijk rijgedrag. In beide gevallen wist de politie de gemoederen te bedaren.

De scooter is tegen 22.00 uur opgehaald door een aannemersbedrijf. Een berger heeft de personenwagen afgevoerd.

De politie zoekt de scooterrijders. Volgens getuigen heeft een van hen mogelijk kaakletsel.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer haalt man uit lift in Scheldekwartier
Volgend artikelBrandweer in actie bij gevaarlijke situaties door stormschade
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).