Vrouw gewond bij val met scooter in Glacisstraat

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een vrouw is vanavond ten val gekomen met haar scooter in de Glacisstraat. Ze liep een hoofdwond op.

Rond kwart over zeven reed een vrouw van middelbare leeftijd op haar scooter tussen de Van Dishoeckstraat en de Scheldestraat. Mogelijk raakte ze onwel, waardoor ze ten val kwam. Het ongeval was eenzijdig. Het slachtoffer werd na behandeling in de ambulance met een hoofdwond naar een ziekenhuis gebracht. Op het wegdek bleef een bloedspoor achter.

- Advertentie -

Omdat de scooter niet in een opgeroepen politiebusje bleek te passen, heeft een agent het rijwiel lopend naar het bureau aan de Breestraat overgebracht.

- Advertentie -
Vorig artikelBrandweer in actie bij gevaarlijke situaties door stormschade
Volgend artikelGrond Prinsentuin Vlissingen inderdaad verontreinigd
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).