Man valt op strand vanaf Boulevard Evertsen bij Wooldhuis

© Foto: Waaghals (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Een ongeveer 30-jarige man is vanmiddag ter hoogte van het Wooldhuis vanaf de boulevard op het strand gevallen en zwaargewond geraakt.

Twee vrouwen die getuigen waren, verklaarden dat de man een aanloop nam en leek te springen. Ze belden meteen 112. Op de plaats waar het slachtoffer neerkwam, ligt een dun laagje zand. De man was bij kennis maar antwoordde gebrekkig op vragen die hem gesteld werden. Hulpverleners probeerden het eerst in het Nederlands, daarna in het Engels, tenslotte in het Duits. Ondertussen legden ze een zuurstofmasker aan.

- Advertentie -

Om 13.25 uur landde de traumahelikopter uit Rotterdam op het Badstrand. Uiteindelijk werd besloten het slachtoffer met de ambulance naar het ziekenhuis te vervoeren. De strandjeep bracht hem daartoe naar het Nollehoofd.

- Advertentie -
Vorig artikelSpeurhond van Douane vindt 65 kilo cocaïne in container Vlissingen-Oost
Volgend artikelMeisje valt flauw op Langeleenweg
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).