Twee mannen aangehouden met mes in Oost-Souburg

Archief-foto © 112 Vlissingen & Souburg

OOST-SOUBURG – Vrijdagavond zijn in de Stuart Makkersstraat twee mannen aangehouden. Eén van hen had een mes bij zich.

De politiemeldkamer kreeg rond 23.00 uur een melding dat een man op straat met een mes liep. Meerdere agenten gingen naar de Stuart Makkersstraat en zagen een man die aan het signalement voldeed. Hij had een mes bij zich. De 53-jarige man uit Oost-Souburg werd aangehouden en voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd gebracht en ingesloten. Het mes werd in beslag genomen.

Uit het eerste onderzoek bleek dat een bewoner van de Stuart Makkersstraat met een bijl had rondgelopen. Hij werd in zijn woning aangehouden en ook naar het cellencomplex in Middelburg gebracht. In de schuur werd een bijl gevonden. Deze werd in beslag genomen.

De politie stelt een onderzoek in naar het incident. Beide mannen worden zaterdag verhoord.

Vorig artikelPolitie vindt vuurwapen in slaapkamer Oost-Souburg
Volgend artikelBestelauto veroorzaakt ongeval en gaat ervandoor
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie de de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier