Twee mannen aangehouden met mes in Oost-Souburg

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

OOST-SOUBURG – Vrijdagavond zijn in de Stuart Makkersstraat twee mannen aangehouden. Eén van hen had een mes bij zich.

De politiemeldkamer kreeg rond 23.00 uur een melding dat een man op straat met een mes liep. Meerdere agenten gingen naar de Stuart Makkersstraat en zagen een man die aan het signalement voldeed. Hij had een mes bij zich. De 53-jarige man uit Oost-Souburg werd aangehouden en voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd gebracht en ingesloten. Het mes werd in beslag genomen.

- Advertentie -

Uit het eerste onderzoek bleek dat een bewoner van de Stuart Makkersstraat met een bijl had rondgelopen. Hij werd in zijn woning aangehouden en ook naar het cellencomplex in Middelburg gebracht. In de schuur werd een bijl gevonden. Deze werd in beslag genomen.

De politie stelt een onderzoek in naar het incident. Beide mannen worden zaterdag verhoord.

- Advertentie -
Vorig artikelPolitie vindt vuurwapen in slaapkamer Oost-Souburg
Volgend artikelBestelauto veroorzaakt ongeval en gaat ervandoor
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.