Bestelauto veroorzaakt ongeval en gaat ervandoor

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Vrijdagmiddag laat ontstond op de Bloemenlaan een aanrijding tussen een bestelauto en een scooter.

Het ongeval gebeurde rond 17.40 uur. Een 64-jarige bestuurder uit Vlissingen reed met zijn scooter richting de President Rooseveltlaan. Vanuit de tegenovergestelde richting kwam een kleine witte bestelauto aanscheuren. Er ontstond een aanrijding, waardoor de scooterbestuurder viel. Hij raakte gelukkig niet gewond. De bestuurder van de witte auto ging er onmiddellijk vandoor.

Agenten zijn een onderzoek gestart naar het doorrijden na een aanrijding en zijn op zoek naar de bestelauto en de bestuurder. Enkele mensen vertelden tegen de agenten dat eerder op de dag deze of een soortgelijke auto in de Bloemenbuurt aan het crossen was, wat tot gevaarlijke situaties had geleid.

Hebt u informatie, neem dan contact op met de politie: 0900-8844. Of via het WhatsApp-nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000.

Vorig artikelTwee mannen aangehouden met mes in Oost-Souburg
Volgend artikelBemanningslid geëvacueerd voor de rede van Vlissingen
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier