Bestelauto veroorzaakt ongeval en gaat ervandoor

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Vrijdagmiddag laat ontstond op de Bloemenlaan een aanrijding tussen een bestelauto en een scooter.

Het ongeval gebeurde rond 17.40 uur. Een 64-jarige bestuurder uit Vlissingen reed met zijn scooter richting de President Rooseveltlaan. Vanuit de tegenovergestelde richting kwam een kleine witte bestelauto aanscheuren. Er ontstond een aanrijding, waardoor de scooterbestuurder viel. Hij raakte gelukkig niet gewond. De bestuurder van de witte auto ging er onmiddellijk vandoor.

Agenten zijn een onderzoek gestart naar het doorrijden na een aanrijding en zijn op zoek naar de bestelauto en de bestuurder. Enkele mensen vertelden tegen de agenten dat eerder op de dag deze of een soortgelijke auto in de Bloemenbuurt aan het crossen was, wat tot gevaarlijke situaties had geleid.

Hebt u informatie, neem dan contact op met de politie: 0900-8844. Of via het WhatsApp-nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000.

Vorig artikelTwee mannen aangehouden met mes in Oost-Souburg
Volgend artikelBemanningslid geëvacueerd voor de rede van Vlissingen
In 2013 richtte ik 112Vlissingen-Souburg.nl op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen. Daarnaast ben ik als eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en heb ik veel contact met de verschillende partners. Ook schrijf ik nog vaak artikelen en maak ik nog regelmatig nieuwsfoto's.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier