Bestelauto veroorzaakt ongeval en gaat ervandoor

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Vrijdagmiddag laat ontstond op de Bloemenlaan een aanrijding tussen een bestelauto en een scooter.

Het ongeval gebeurde rond 17.40 uur. Een 64-jarige bestuurder uit Vlissingen reed met zijn scooter richting de President Rooseveltlaan. Vanuit de tegenovergestelde richting kwam een kleine witte bestelauto aanscheuren. Er ontstond een aanrijding, waardoor de scooterbestuurder viel. Hij raakte gelukkig niet gewond. De bestuurder van de witte auto ging er onmiddellijk vandoor.

- Advertentie -

Agenten zijn een onderzoek gestart naar het doorrijden na een aanrijding en zijn op zoek naar de bestelauto en de bestuurder. Enkele mensen vertelden tegen de agenten dat eerder op de dag deze of een soortgelijke auto in de Bloemenbuurt aan het crossen was, wat tot gevaarlijke situaties had geleid.

Hebt u informatie, neem dan contact op met de politie: 0900-8844. Of via het WhatsApp-nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000.

- Advertentie -
Vorig artikelTwee mannen aangehouden met mes in Oost-Souburg
Volgend artikelBemanningslid geëvacueerd voor de rede van Vlissingen
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.