Man uit groep overlastgevers beledigt agent

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanmiddag is een politieagent beledigd door een persoon die voor overlast aan het zorgen was. De man is ingesloten.

Vanmiddag heeft een agent een groep overlastgevers aangesproken op hun gedrag. De groep hield zich op in de omgeving van de Kasteelstraat.

- Advertentie -

Toen de agent enkele gebiedsverboden had uitgereikt, vond één persoon het nodig om de agent te beledigen en zeer onbeschoft te zijn, dit gebeurde nadat de agent de man had aangesproken.

Een goedwillende man wilde de politieagent te hulp schieten, die inmiddels zijn collega’s had gewaarschuwd. Tijdens het incident vond het grootste deel van de groep het leuk om te filmen. “Heel spectaculair zullen de filmpjes niet zijn geworden”, aldus de politie op Instagram.

De man is aangehouden en overgebracht naar een politiecel van gevangenis Torentijd in Middelburg.

- Advertentie -
Vorig artikelVlam in de pan in Vlissingse woning
Volgend artikelVerdachte aangehouden na steekincident Bloemenlaan
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.