Man uit groep overlastgevers beledigt agent

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Vanmiddag is een politieagent beledigd door een persoon die voor overlast aan het zorgen was. De man is ingesloten.

Vanmiddag heeft een agent een groep overlastgevers aangesproken op hun gedrag. De groep hield zich op in de omgeving van de Kasteelstraat.

Toen de agent enkele gebiedsverboden had uitgereikt, vond één persoon het nodig om de agent te beledigen en zeer onbeschoft te zijn, dit gebeurde nadat de agent de man had aangesproken.

Een goedwillende man wilde de politieagent te hulp schieten, die inmiddels zijn collega’s had gewaarschuwd. Tijdens het incident vond het grootste deel van de groep het leuk om te filmen. “Heel spectaculair zullen de filmpjes niet zijn geworden”, aldus de politie op Instagram.

De man is aangehouden en overgebracht naar een politiecel van gevangenis Torentijd in Middelburg.

Vorig artikelVlam in de pan in Vlissingse woning
Volgend artikelVerdachte aangehouden na steekincident Bloemenlaan
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier