Diensthond ingezet vanwege melding huiselijk geweld

© Foto: Pixabay (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Vanmorgen heeft de politie een 35-jarige Vlissinger aangehouden vanwege huiselijk geweld. De man is aangehouden en afgevoerd.

Vanmorgen kreeg de politie een melding van huiselijk geweld. Verschillende eenheden, waaronder een hondengeleider, gingen ter plaatse.

- Advertentie -

Toen agenten bij de woning waren en de man wilde aanhouden, uitte hij bedreigingen naar de politieagenten. Hierop is besloten de diensthond en de schildprocedure in te zetten.

De man is rond 10.40 uur aangehouden en afgevoerd naar het politiecellencomplex van gevangenis Torentijd in Middelburg waar hij is ingesloten. Volgens politiewoordvoerster Mireille Aalders zit de 35-jarige verdachte op dit moment nog vast.

- Advertentie -
Vorig artikelVerdachte die werd aangehouden na achtervolging is 26-jarige Vlissinger
Volgend artikelTwee verdachten aangehouden na loshalen fietswiel
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.