Slingerende automobiliste hindert politieuto

De vrouw blies 690 UG/L. © Foto: Politieteam Walcheren

VLISSINGEN – De politie heeft vannacht een slingerende vrouw op de Nieuwe Vlissingseweg staande gehouden. Agenten waren onderweg naar een inbraakmelding.

Vannacht kreeg de politie een melding van een inbraak op het eigen politiebureau. “Met enige spoed zijn we op de melding afgegaan,” schrijft de politie op Facebook. Onderweg zagen ze een slingerende auto op de Nieuwe Vlissingseweg.

“Op de Nieuwe Vlissingseweg slingerde een auto zo erg dat we deze niet in konden halen,” aldus de politie. Nadat de auto een stopteken had gekregen, bleek het te gaan om een automobiliste.

De bestuurster moest mee naar het politiebureau om een uitgebreide ademanalyse te doen. Hieruit bleek dat de vrouw 690 UG/L blies. Haar rijbewijs is ingenomen.

De inbraakmelding op het politiebureau bleek loos alarm.

Vorig artikelRuit gesneuveld, politie zoekt zwarte Porsche Carrera
Volgend artikelBurgemeester Vlissingen sluit drugspand Spuistraat voor 3 maanden
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier