Slingerende automobiliste hindert politieuto

- Advertentie -

VLISSINGEN – De politie heeft vannacht een slingerende vrouw op de Nieuwe Vlissingseweg staande gehouden. Agenten waren onderweg naar een inbraakmelding.

Vannacht kreeg de politie een melding van een inbraak op het eigen politiebureau. “Met enige spoed zijn we op de melding afgegaan,” schrijft de politie op Facebook. Onderweg zagen ze een slingerende auto op de Nieuwe Vlissingseweg.

- Advertentie -

“Op de Nieuwe Vlissingseweg slingerde een auto zo erg dat we deze niet in konden halen,” aldus de politie. Nadat de auto een stopteken had gekregen, bleek het te gaan om een automobiliste.

De bestuurster moest mee naar het politiebureau om een uitgebreide ademanalyse te doen. Hieruit bleek dat de vrouw 690 UG/L blies. Haar rijbewijs is ingenomen.

De inbraakmelding op het politiebureau bleek loos alarm.

- Advertentie -
Vorig artikelRuit gesneuveld, politie zoekt zwarte Porsche Carrera
Volgend artikelBurgemeester Vlissingen sluit drugspand Spuistraat voor 3 maanden
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.