Auto tegen boom Nieuwe Vlissingseweg Vlissingen, één gewonde

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- ADVERTENTE -

VLISSINGEN – Omstreeks 12.00 heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Nieuwe Vlissingseweg in Vlissingen. De hulpdiensten zijn ter plaatse.

Om iets voor twaalf kwam de melding binnen bij de meldkamer dat er op de Nieuwe Vlissingseweg een ongeval met letsel had plaatsgevonden.

- ADVERTENTIE -

Twee ambulances, een tankautospuit en een hulpverleningsvoertuig spoedden zich naar de locatie van de melding, dit betreft de rijbaan tussen de Sloeweg en de President Rooseveltlaan ter hoogte van de Albert Heijn. Later is ook de traumahelikopter opgeroepen.

Omdat het slachtoffer bekneld zat, heeft de brandweer speciaal gereedschap gebruikt om de vrouw uit haar benarde positie te bevrijden. Zij is rond 12.37 uur uit haar auto gehaald.

De vrouw is per ambulance afgevoerd, de traumahelikoper uit Nijmegen is elders geland. Hier is het slachtoffer naar toe gebracht.

De Gildeweg is vrijgegeven. Ook de Nieuwe Vlissingseweg is sinds 13.41 uur weer open voor het verkeer. Een bergingsbedrijf heeft het wrak geborgen.

Een medewerker van de VOA doet onderzoek. © Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

Vermoedelijk werd de vrouw onwel, kwam via de middenberm op de andere weghelft en raakte hierbij een andere auto om vervolgens te crashen tegen een boom. De Verkeersongevallenanalyse (VOA) gaat onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval.

- ADVERTENTIE -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier
Captcha verification failed!
Captcha gebruikersscore mislukt. Gelieve ons te contacteren!