Vier auto’s betrokken bij ongeval Gerbrandystraat Vlissingen

© Foto: 112Vlissingen-Souburg.nl (archief)
- Advertentie -

VLISSINGEN – Aan het einde van de middag zijn op de Gerbrandystraat in Vlissingen vier auto’s beschadigd als gevolg van een botsing. Niemand raakte gewond.

Rond 17.00 uur vond het ongeval plaats. Eén van de bestuurders die op de Gerbrandystraat reed en uit de richting van Koudekerke kwam, wilde vermoedelijk zijn oprit op rijden. Uit de tegenovergestelde richting kwam een andere automobilist aanrijden die de bestuurder voor liet gaan. Weer een andere bestuurder van een personenauto had dit te laat in de gaten en knalde op de auto die af wilde slaan.

- Advertentie -

Door de botsing kwam één van de auto’s tegen een geparkeerde auto tot stilstand. Niemand raakte door de aanrijding gewond. Een bergingsbedrijf heeft alle vier de voertuigen weggesleept.

- Advertentie -
Vorig artikelDrie personen overvallen pizzabezorger in Vlissingen
Volgend artikelVrouw onwel door spuitbus van buurman
Marijn van de Gruiter
In 2013 richtte ik een Facebook-pagina op uit interesse voor de hulpverlening. Al snel bleek de vraag naar het zogeheten '112-nieuws' enorm groot. Daarom zijn we kort daarna ook gestart met de website 112Vlissingen-Souburg.nl. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende nieuwsorganisaties, gespecialiseerd in 112-nieuws, in de gemeente Vlissingen.