Vier auto’s betrokken bij ongeval Gerbrandystraat Vlissingen

Archief-foto © 112Vlissingen-Souburg.nl

VLISSINGEN – Aan het einde van de middag zijn op de Gerbrandystraat in Vlissingen vier auto’s beschadigd als gevolg van een botsing. Niemand raakte gewond.

Rond 17.00 uur vond het ongeval plaats. Eén van de bestuurders die op de Gerbrandystraat reed en uit de richting van Koudekerke kwam, wilde vermoedelijk zijn oprit op rijden. Uit de tegenovergestelde richting kwam een andere automobilist aanrijden die de bestuurder voor liet gaan. Weer een andere bestuurder van een personenauto had dit te laat in de gaten en knalde op de auto die af wilde slaan.

Door de botsing kwam één van de auto’s tegen een geparkeerde auto tot stilstand. Niemand raakte door de aanrijding gewond. Een bergingsbedrijf heeft alle vier de voertuigen weggesleept.

Vorig artikelDrie personen overvallen pizzabezorger in Vlissingen
Volgend artikelVrouw onwel door spuitbus van buurman
Als founder richtte ik in maart 2013 o.a. deze website op. Inmiddels is dit één van de bekendste nieuwswebsites in de gemeente Vlissingen en brengt ons team 24/7 het laatste 112-nieuws uit de regio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de redactie en de dagelijks leiding van de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier