Vrouw onwel door spuitbus van buurman

- Advertentie -

VLISSINGEN – Een vrouw is vanmiddag onwel geworden door een verflucht in een gebouw met appartementen aan de Flessenstraat.

Het gebouw is een woonlocatie van een zorginstelling. Een van de bewoners verfde in zijn appartement zijn fiets met een spuitbus, naar eigen zeggen omdat hij het buiten te koud vond. Een buurvrouw liep in het trappenhuis, raakte onwel door de verflucht en belde 112. Ze verklaarde achteraf verbaasd te zijn over het uitrukken met spoed van ambulance, politie en brandweer.

- Advertentie -

De vrouw hoefde niet behandeld te worden. De brandweer ventileerde het trappenhuis.

- Advertentie -
Vorig artikelVier auto’s betrokken bij ongeval Gerbrandystraat Vlissingen
Volgend artikelPersonenwagen en scootmobiel in botsing op Stadhuisplein
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).