Brandweer rukt tweemaal uit voor loze meldingen

- Advertentie -

VLISSINGEN – De brandweer is zaterdag twee keer uitgerukt voor een loze melding, eerst rond de middag aan de Paul Krugerstraat (foto).

Daar ging op de tweede etage van een flatwoning het brandalarm af. Er was niemand thuis, de beheerder van de flat gaf de sleutel aan de hulpdiensten. Die constateerden dat er geen brand was.

- Advertentie -

’s Avonds kort na 20.00 uur werd een handmelder geactiveerd in het nieuwe verpleeghuis aan de Peperdijk. De vrijwillige brandweer rukte uit met zowel de tankautospuit als de ladderwagen, maar hoefde ook ditmaal niet te blussen (foto onder).

Eveneens zaterdagavond tegen 20.00 uur zag de politie dat een jongeman voor de Jumbo aan de Hermesweg het slot van een damesfiets forceerde. De man verklaarde dat hij de sleutel verloren had. De fiets zou van een vriendin zijn. De agenten checkten de fiets langdurig, namen het framenummer op, pleegden telefoontjes, vonden niets en vroegen de jongeman uiteindelijk of hij de eigenares wilde bellen. Het antwoord was negatief. Daarop kon de man wegfietsen bij gebrek aan bewijs.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
- Advertentie -
Vorig artikelWijkagenten Vlissingen starten met mobiel wijkbureau
Volgend artikelPolitie betrapt illegale prostituees in Middengebied en Westerzicht
Cornelis van der Jagt
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl, onderdeel van de Gm Groep. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).