Fietser (68) aangereden op kruising President Rooseveltlaan en Irislaan

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg

VLISSINGEN – Een 68-jarige fietser is vanmiddag met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht na een aanrijding in Vlissingen.

Een ambulance reed kort na het middaguur met spoed naar de plek waar de President Rooseveltlaan en de Irislaan elkaar kruisen. Omstanders hadden zich daar over een fietser ontfermd die op straat lag. Het rijwiel vertoonde flinke schade.

Volgens een politiewoordvoerder woont de 68-jarige man in Oost-Souburg. Hij reed over het fietspad van de President Rooseveltlaan uit de richting van de Bloemenlaan en werd aangereden door een 22-jarige automobilist uit Vlissingen die vanuit de Irislaan kwam. De automobilist wilde linksaf de President Rooseveltlaan oprijden en verleende geen voorrang.

Het slachtoffer communiceerde goed met de hulpverleners. In de ambulance kreeg hij onder meer een verband om zijn hoofd. De politie heeft de fiets afgevoerd met een busje.

© Foto: Cornelis van der Jagt / 112 Vlissingen & Souburg
Vorig artikelWederom aanrijding bij winkelcentrum Papegaaienburg
Volgend artikelZieke vrouw door KNRM geëvacueerd op Westerschelde
Ik schrijf al geruime tijd nieuwsartikelen over 112, hulpverlening en veiligheid voor 112Vlissingen-Souburg.nl. Ik heb ruime ervaring bij landelijke en buitenlandse media (print, radio, televisie).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf hier uw bericht!
Schrijf uw naam hier